Friday, August 29, 2014

48/365 - Vödörben (Augusztus 27.)

Tegnap boltban jártunk, ma vödörben pihenünk. :) Pontosabban Áron levetkőzött és beleült a játékos tároló vödörbe fürdeni. Gyakran borítja ki a kockákat a vödörből, hogy bele csücsülhessen, így ideje volt megörökíteni ezt az emléket is.

A fiúk játékos szobájában nem szeretek fotót készíteni, ugyanis egyrészt szűk a hely az 50mm-es objektívemnek. Egészalakos képet már nem tudok komponálni, ehhez nagyobb látószögű objektívre lenne szükségem. Másrészt akkora a kupi ebben a szobában, hogy rengetek zavaró elem lenne a háttérben, így ezért sem szeretek fotót készíteni itt, hacsak nem az a célom, hogy a fiúkat lefotózzam a játékhalom közepén elmerült játék közben. 

A vödrös fotó elkészítéséhez székre álltam, ezzel küszöbölve ki a sok-sok zavaró elemet (a szét dobált játékokat, a játékokkal telezsúfolt polcot) a háttérből. Így a padló lett a háttér, nincs semmi, ami elvonná a figyelmet Áron mosolygós pofijáról. A fotó előkészületeként gyorsan elsöpörtem a keretbe lógó játékokat és a vödröt az ablak felé fordítottam a szebb fényekért. Bár utólag átgondolva a vödörből kiborított színes kockák belefértek volna a történetbe. Majd legközelebb ...


No comments:

Post a Comment